1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496674 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2741570

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Fellan: Fast det stämmer ju inte. Igår var mam bättre än Frölunda. Man borde vunnit mot HV också. Det är lite upp och ned under en säsong och visst tycker jag att flera spelare inte ser ut att vara i form, men sämst har vi inte varit. Tredje perioden nu senast var vår hittills bästa så jag tror vi kommer få ordning på spelet.

Men när mam läser Frontschwein undrar jag hur det står till med killen. Visst ska publika personer som hockeyspelare tåla en del, men de okväden han häver ur sig är direkt bedrövliga. Vad håller han på för lag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
J F K: Fast Frontis har ju varit likadan i flera år så inget nytt där.

Jäkla gnäll på Olofsson men tycker han nog var en av de bättre det han var med mot Frölunda. Därför är det ju typiskt att han ska skada sig...
Samma med Rundblad, jag tycker han var bra igår. Rejälare i spelet och med puck hade han några bra lägen i offensiven, klart han ska gå sönder då...

Men tycker det var flertal positiva saker igår, förutom förlusten då. Bernhardt framförallt såg mer ut som HA Bernhardt. Att han vågar skapa offensivt.
Lite av framgångsrecepet i HA var ju just att han och Näsén var så otroligt offensiva hot.

Dock saknar vi det där trycket mot mål, som just Frölunda gjorde mål på. Nu försvarar sig Frölunda bra men det blir väldigt mycket utsida för oss.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
J F K: Vi får bryta ihop och komma igen bara. Jag tror det mesta handlar om rädsla, rädslan för att MoDo ska ramla ur eller behöva kvala. Ingen här vill klubben något illa men kärleken och känslorna rinner över och det syns tydligt.
Kommentera