1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496674 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2741672

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Wauzsig: Jo fast BigD hade inte lyckats skaffa flickvän och barn i Övik, så Hinken har en hållhake där.
Men jag tror Hinken kommer vara försiktigare att betala bra till de vi redan har bara för att. Lite därför vi tappade Dickinsson säkert, han ville inte göra en Södergran igen...

Jag hoppas verkligen att Aagaard vill vara kvar, ja menar får han lön för en 30p spelare i SHL så går han inte fattig för det. Problemet är ju om typ Malmö eller Rögle vill ge honom 1a line lön helt plötsligt. För jag tror inte han går till ett annat SHL lag för pengarna bara. Men massa pengar plus nära familj kan ställa till det. Får hoppas tjejen hans är den som bestämmer :D

Och visst har det inte kommit så mycket därifrån hittills, men vi vet ju att det går i stim, får han väl in ett mål kommer det komma 5 till av bara farten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Monno: Jasek har alltså 5 gånger mer i lön än Måns Carlsson. Varför gav inte Hinken "Storkuken" de pengarna? Man ser att Woods och Aagard har gått ner sig när Dick försvann. Den kedjan med Aagard-Jasek-Wood ska kunna göra 30p per gubbe.

Kanske behöver de mer tid, men Jasek har verkligen inte imponerat.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Monno: Aagaard känns lite som en Liljander-värvning men det hade gjort så ont att se. Men om det inte skulle bli MoDo känns nog utlandet som det andra närmsta alternativet.
Kommentera