1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496352 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2741854

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Sigge: Olofsson ser bara trött och uppgiven ut, samma sak med Rundblad, skönt att dom vilar imorgon så några hungriga yngre spelare får chansen.
Det kan inte bli sämre , i alla fall.
Tragiskt att se våra dyraste spelare prestera sämst, hoppa vi kan få in något nytt snarast, så vi slipper panikvärva i februari
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Robin Ztorken L: måste värvas asap. Det har redan gått 5 matcher. Jag vågar säga att om vi inte sparkar Jasek, Olofsson, Byström, True imorgon och värvar in Hedman, Nylander, McDavid och spöket av Bobby Orr är det lika bra att lägga ner hela föreningen.

Fem matcher och säsongen är redan helt körd.

Karlin, vad har han nånsin gjort för oss, eller nåt annat lag för den delen? Han har aldrig fått ett sämre lag överprestera, han har aldrig justerat sin taktik för att få grejer att fungera.

Ser att Andreas Johansson är ledig, sätt in honom istället, eller gör vad som krävs för att få loss Challe Berglund från leksand.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Robin Ztorken L:

Rundblad såg ju påkopplad ut igår, som att han skakat av sig den värsta besvikelsen efter petningen. Såg ut som att han faktiskt ville göra skillnad och bidra till laget.

Frågan är vem som framstår som trött, tittar du ens på matcherna?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
Robin Ztorken L: Rundblad är väl som han är men Olofsson ser inte alls trött och uppgiven upp. Högst oklart vad det kommer ifrån att det finns dem som tycker det. Jag tycker man ser att han hänger med i tempot och att han letar sig till lägen hela tiden. Du får honom att låta helt obrydd.
Kommentera