1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496340 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2741923

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
biff1: Att vara negativ å gnälla är en sak men när man startar drev mot dom som har tagit oss upp på grund av några förluster ja då ifrågasätter jag supporterskapet hos dom individerna. Hinken och Karlin förtjänar så mycket mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 24-10-03 Hemma
modomille: Fast det där är bara tramsigt. De kommer alltid vara hjältar för att de tog oss upp. Det lustiga är bara att det går bra att rationalisera Widebros avhopp med att "han inte är bra i förvaltning", man har inga problem att ifrågasätta om Bernhardtz håller på SHL-nivå, men just Karlin och Hinken är heliga kor, trots att båda fick sparken förra gången de var i SHL.

Det handlar inte om vad de förtjänar eller inte. Deras ledarskap kanske helt enkelt fungerar bättre med unga, oslipade diamanter som vill framåt i sina karriärer än med rutinerade legoknektar (som Rååma, Oregano etc.). Du har sett exakt samma fenomen med Nubben, som alltid har gjort det bra i Timrå, men varit horribel i större klubbar.

Jag tycker inte att Karlins slumpmässiga kedjor eller Hinkens fingertoppskänsla när det gäller värvningarna har varit tillräckligt bra. Rundblad, Rååma, Oregano och nu Olofsson, Jasek... det fungerar inte att lägga 250 000+ i månaden på spelare som har så låg lägstanivå.

Nu hoppas jag på en 7-1-seger ikväll med hattrick från Jasek, men tror mer på en fjärde nolla och en Karlin som uppgivet säger:

"Mjaaa... jag tycker vi kommer ut rätt bra första tio. Sedan får vi en snöplig utvisning som de såklart gör mål på. Då är det lite som luften går ur oss. Tycker ändå vi samlar ihop oss sista fem och börjar kriga igen.

Andra perioden är vi inte alls nöjda med. Vi gör inte det vi har pratat om, vi vinner inga närkamper och går i fel lägen.

Tycker ändå vi gör ett tappert försök i tredje, Sampo har två i virket, mjaa... det ville sig helt enkelt inte".

Alla hans analyser efter förluster låter ungefär så där. Det är inte förtroendeingivande när han säger det för tionde gången. Frågan blir ju vems fel det är att spelarna aldrig lyckas tagga till i andra perioden. Det kan ju inte vara vara slumpen?
Kommentera