1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496973 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743234

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
NuMo: Min amatörmässiga åsikt om kvällen!
Matchen hade inte behövt bli så ojämn målmässigt men när Timrå i sin vana trogen får ett skitmål efter en markeringstavla så satt det tonen i matchen precis på samma sätt som i 7-1 matchen förra säsongen, inget av bortalagen var 6-0 eller 7-1 utspelade utan det berodde mest på det psykologiska övertaget hemmalagen i det båda mötena fick pga tidiga mål efter lite slarv.

Hade tex Modo fått 1-1 i första PP’t så hade kanske matchbilden sett annorlunda ut, men nu när vi tvingades framåt ju längre matchen led så kunde tillslut Timrå kontra in både 2an och 3an relativt enkelt i andra perioden och sedan var vi ett slaget lag som chansade för att spräcka nollan vilket gav Timrå målchanser och i slutändan mål.
Jag tror inte vi hade spelat så ofantligt naivt och med så små marginaler om det stått 3-1.

Resultatet är ingen rättvis spegelbild av matchen men det är en bra spegelbild på hur usla vi är som lag när vi går ifrån vårat spelsätt och tummar på kvalitén i allt vi gör.

Jag skiter fullständigt i matchen, Timrå drar inte fram några som helst känslor hos mig, det enda jag bryr mig om är hur laget tar tag i detta till nästa match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Gavelo: Är väl jobbigt att Modo lär hamna sist i tabellen efter nästa match och det är nog inte en boost man får av det. Att möta Växjö i en måste match är fanimig bland det sämsta jag kan tänka mig helst när man inte har någon produktion framåt överhuvudtaget.

Det är inte kört än men någon måste visa framfötterna.
Kommentera