1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496972 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743401

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Vill till veckan se att defensiven sitter bättre och att forwards tar mer ansvar. Tror offensiven kommer komma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
modomille: Det här är bara en känsla jag har och jag har inget belägg för det, men jag tror att luften gick ur många när Hinken värvade Byström.

Byström blir någon sorts symbol för årets lagbygge. Den mediokra junioren som var med under förfallet under det tidiga 2010-talet och som var tydlig med att han ville avsluta karriären i Ö-vik för att kunna fortsätta bygget av sitt hus på gräddhyllan Nötbolandet. Men som däremot aldrig visade något intresse under tiden som MoDo huserade i Hockeyallsvenskan. Hinken lade ett bud och Byström tackade nej för han tyckte att det var för lågt. Det spelar ingen roll om Byström kom krypandes tillbaka och gick med på det ursprungliga budet, det är bara själva grejen. Snacka om kompisvärvning. Det är som att man slungas tillbaka till tiden då Mattias Ritola och Dick Axelsson ställde upp i powerplay. Hinken som för övrigt gjorde en stor sak av att om man inte vill spela i MoDo så får man inte spela här.

Undra om Byström och Olofsson hade bäst testvärden i laget för övrigt? Eller var de kanske i botten…? Tycker ändå det är rimligt att begära att vi supportrar får veta hur spelarna står sig. Hinken har ändå skrivit ett femårskontrakt med Olofsson, liksom. Kom de hem för att åstadkomma något eller bara tjäna pengar på hemmaplan?
Kommentera