1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497037 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743457

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
J F K: jag förstår att de allra flesta av er inte är det minsta nyfikna på vad jag tycker. Delar ändå med mig.

1. Tror ni helt kan avskriva att Karlin ska flyttas. Som konkurrent ser jag ändå honom som en av de absolut bästa. Det har han visat många säsonger i rad nu.
2. Ni har ett lag med sämre skills än tillexempel Timrå i år, det går då långsammare att spela ihop sig. Ha tålamod, ni åker inte ut i år.
3. Gårdagen var såklart frustrerande men kan nog har varit bra för er. Tror delar av laget tyvärr känt som jag läser att flera av er härinne känt, att Modo kunnat ta poäng igår om inte Timrå haft sån tur. Bedrägligt att tänka så. Just igår var Timrå flera klasser bättre i allt. lirarna i Modo måste börja ta kampen mer, det har de nog lärt sig nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Eugen Sandberg: Derbymatcherna både mot er och Löven har en tendens att svänga enormt åt båda håll i prestation och resultat utan att det är signifikativt för resten av säsongen. Sen var gårdagen direkt pinsam och det kommer man inte ifrån. Hade dock inte varit riktigt lika oroande om man inte hade icke-insatsen mot Örebro färskt i minne också.

Sen börjar jag förstå det där snacket om det svåra andra året till viss del. Lite för många spelare i laget som glider till båset och inte är villiga att fullt ut göra jobbet.

Jag ser en del problem i lagbygget och det mesta handlar om forwards i mina ögon. Vi saknar en förstecenter och en oöm jävel som kan leda vägen in i tung trafik.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Eugen Sandberg: Jag tror ingen här av alla kommentarer jag läst påstått att Timrå vann pga tur, däremot fick ni psykologiskt viktiga mål och matchbilden blir ju ett resultat av ställningen i matchen, som jag skrev igår, hur hade matchen sett ut om Modo fått 1-1 där i första för chanser hade vi?!

Jag vill poängtera för de som har för vana att tolka saker fel att jag tycker Timrå var bättre än Modo men den stora skillnaden mellan lagen var inte att Timrå spelade bländande hockey utan skillnaden bestod mestadels av att Modo tyvärr gör säsongens absolut sämsta insats, jag slutade räkna turnovers i 2:a perioden pga obegripligt slarv av Modo i offensiv zon gång på gång på gång.

Uppgivet ja men Igår var vi så dåliga att det faktiskt inte finns en enda ursäkt!
Kommentera