1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497037 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743489

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Gavelo: Jag respekterar förstås vad du säger, för min del, (part i målet) så tycker jag vi nästan spelade en bländande hockey. Som jag skrev i våran bok: andra gången jag såg matchen så var den fasen ännu bättre.

Modo och TIK ska vara i samma serie, det är såna här matcher som gör att vi supportrar lever upp och inser vad hockeyn är viktig för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
TIK_TIK: Jag vill poängtera att jag inte tänker ta något från Timrå, ni gör en solid insats men jag vill inte använda ordet bländande för det tycker jag inte att det var, däremot spelade ni smart samtidigt som vi spelade naivt.
Att det finns tydlig skillnader i kvalité mellan lagen är det inget att orda om men det kunde ju iaf ha blivit en mer spännande match om vi inte underpresterat så fantastiskt och det är lite synd för som du säger så är derbyn viktiga för intresset och ekonomin.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
De bästa med HS måste ändå vara att någon skriver något i MoDo-boken om Brynäs och Brynäs-hellmoppers flockas direkt och försvarar den stackars Brynässpelaren som blivit mobbad av disciplinnämnden.

Varför låta sig provoceras så mycket? Det är ju just därför de fortsätter för utvalda personer VET att dessa individer blir provocerade.

När de gäller MoDo då, nä, där är det fortfarande kört. 😅
Kommentera