1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497057 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743534

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Gavelo: När man möter ett bättre lag och förlorar stort, så säger man ju så.
Igår tror jag dock att Timrå till största delen gjorde er dåliga.
Vi tog ner Växjö på samma sätt matchen innan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
kulltorp: det är såhär det ser ut i shl (eller hockey överlag) timrå jobbade ner modo, fick oss se dåliga ut, samtidigt som modo gjorde lite för att få timrå att se dåliga ut, det mesta kom serverat, välförtjänt dock när man jobbar hårt. När vi vann stort sist, så va vi lite bättre i alla moment, men motståndet kom inte upp i nivå, så vi såg därför bättre ut.
Det som man alltid kan göra i svackor i matcher är spela enklare, tycker det varit svårt att förändra matchbilden, när vi blir översköljda gång på gång som igår måste pucken gå snabbare, enklare väg ur både mitt och försvarszon och man får inte suga på pucken eller va karlin kallar det, men vi lyckas inte ändra på det.
Sen har våra forwards varit lite bekväma när vi väl är i anfallszon, det är för mycket stora bågar och inga start stopp, så man blir otroligt lätt infångade.
Det är även så att duellerna på lösa puckar förlorades alltjämt igår. Den enda som vann i stort sett var byström och då small det i sargen direkt tyvärr. Benen måste jobba. Men alla måste jobba.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
kulltorp: Du gillar att slå dig för bröstet och verkligen påpeka hur du tycker att ni är så mycket bättre än oss.
Jag tycker inte det, jag tycker Modo gör en svag match men bjuder er på i princip 5 mål, sedan hade vi stolpe ut, mer stolpe in och matchen hade givetvis blivit spelmässigt jämnare för så bra var ni inte.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
kulltorp:
Ja man hoppas att det är så det andra alternativet är inte kul att fundera över,
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
kulltorp: jag tyckte matchen igår kändes exakt som sämsta insatsen förra året. Det var en av fbk-matcherna, där motståndarna fick oss exakt dit dom ville. Försökte vi gå på offensiv så lät de oss snurra i sarghörnen tills någon av backarna tappade position och så blev det kontring. Om och om igen matchen igenom.
Kommentera