1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497188 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743721

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Tarasov: Skönt att det finns personer i gruppen med lite sans och som inte dras med i all okunskap alternativt trollande.nOm vi går tillbaka till fjolårets säsong, så i mina om något färgade ögon, så spelade vi en av seriens mest underhållande hockey. När vi sedan fick den tunga perioden, även om den var i längsta laget,, så skruvade vår ledning till den så vi hamnade på säker mark och ett hårstrå från säker mark. Jag tvivlar inte ett dugg på Karlin och gänget runt laget. Man blir bara så less när drevet går igång och både spelare och ledare ska hängas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Makarov: Jag håller med, i era bästa stunder förra säsongen så spelade ni en hockey som förmodligen var i topp underhållningsmässigt. Dock är jag oförmögen att bedöma det eftersom det är en omöjlig ekvation för mig som Timråit. Ett Modo som spelar vägvinnande, underhållande hockey är nog det minst underhållande jag kan föreställa mig
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Makarov: Kan trösta dig med att det är exakt samma sak hos väldigt många lags supporterled. Kort tålamod, snabba orealistiska kravställningar och gärna extrem rädsla för att bli överbevisade. Forumteglementet punkt 1 a, medge aldrig att det finns en möjlighet att du har fel.
Punkt 1 b, lägg gärna skuld och skapa opinion mot klubb och spelare!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Makarov:
Rätt svårt att förstå att allmänintresset för analys helt plötsligt skall dyka upp när det går dåligt för andra lag.
Kommentera