1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497189 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743723

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Peja: Nu väckte jag trollet.

Både Ohlsson och Dåren blev skadade. Nu tror jag MoDo höll sig lugna då förövaren skadade sig värre. MoDo skulle inte möta Brynäs så att få till en avstängning spelade ingen roll och Dåren klev av.

Fick Dåren en femma för den fula tacklingen i ryggen mot Timrå eller inte?
Fick han två matchers avstängning för hans senaste överfall mot Växjö eller inte?

Killen saknar vett och sans helt enkelt. Värre än både Sanny och Rahimi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
J F K: Här kommer ytterligare ett troll. Sitter i en svår sits som Lövensupporter. Nu kommer vi väl inte gå upp detta år heller MEN om det skulle vara så att vi lyckas (jag vet, ni bryr er inte, skiter i oss, dyngdike och så vidare) så är jag mycket mån om att MoDo, Brynäs, Timrå, Luleå och kanske något lag till från Västerbotten finns i samma serie. Det skulle vara en möjlighet att skapa en dynamik i Hockeyn i Norrland som övriga Sverige inte skulle kunna matcha. Förhållandevis ok resor, stort intresse kring många derbyliknande matcher vilket ger möjligheter rent ekonomiskt för många. Det lär som sagt inte hända men vore coolt att se hur det skulle funka. Roligare med MoDo -Löven än Modo-Oskarshamn. If you catch my drift.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
J F K: Dom förstår inte att du får dom precis dit du vill ha dom. Som utomstående är det både rätt roligt och rätt tragiskt på samma gång.
Kommentera