1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497198 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743837

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Frontschwein:
Forumet blir outhärdligt om 15 stycken skall skriva den typen av inlägg, ok klaga på nyförvärven då men håll det där för mkt dynga nu.

Rent allmänt för mycket rundgång nu. Börjar tröttna och ni får snart leta upp en ny moderator/forumledare om det inte blir allmän skärpning.

Och till er externa användare, kommer utse JFK till moderator om jag tröttnar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Tarasov: JFK driver minst 80% av dom här oändliga pingpongmatcherna som inte leder någonstans som får en att ledsna på hs. Om han kunde säga sin åsikt och sedan kanske förklara om någon inte har förstått och sedan skita i dom oändliga upprepningarna till svar till dom som har en annan åsikt så hade det här forumet varit mycket intressantare. Om JFK som aldrig kan förstå respektera någons annans åsikt (än om den har fel) blir moderator så kommer iallafall jag sluta läsa här.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Tarasov: Jag förstår ärligt inte hur du orkar faktiskt 😅 Större hönsgård än HS och framförallt MoDo-boken får man leta efter.

Vi borde skicka blommor och choklad en gång i veckan till dig som motivation. (Läs valfri läsk och lösgodis)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Tarasov: Tack, men ärligt talat är du bättre än mig som moderator med stor marginal. Samtidigt förståt jag frustrationen.
Oavsett situation så gnälls det villkorslöst på värvningarna. Såhär illa var det inte ens när Brynäs blev förnedrade och åkte ur med "stjärnor" som Bertilsson, Kinnvall, Lindstein, Rödin, Scott och andra spelare. Jag trodde Brynäs med rätta var ett allt time low, men Biffen, Z och de andra är nog de gnälligaste jag varit med om.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Tarasov: Kämpa, klart ni skall spela i SHL framöver med. SHL behöver våra derbyn och Västernorrland med för den delen. Kanske ni behöver gräva fram lite pengar i börsen för nån spetsspelare till för att få igång produktionen lite?
Olofsson skall väl få växa in i det med iofs.
Nästan mer regel än undantag att spelare som lirat utanför SHL ett tag behöver en liten startsträcka med!

Löven går nog förmodligen upp med och då får både Modo och Timrå en publikmatch till på menyn.
Kommentera