1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497279 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744000

Sv: Silly season
modomille: Jag tycker dock Jasek har varit rakt ut bedrövlig sen säsongen drog igång. Folk gillar att hacka på Rundblad men Jasek är för mig den största lasten i detta laget baserat på 6 matcher. Stämmer in på Sannys tankegång att han sänder fel signaler. Är inte alltför benägen att såga spelare och inte velat yttra mig för tidigt gällande detta, men i mina ögon så tror jag laget skulle vara bättre utan honom. Som det känns nu.

Ser backsidan som solid. Till och med Rundblad ser jag som en tillgång över säsongens gång. True och Olofsson kommer komma igång. Men vi saknar en förstecenter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB: Klart det är anmärkningsvärt när en dyr kapten inte går in på sju backar, men samtidigt har han aldrig kommit med några undanflykter eller snyfthistorier, utan konstaterat att han inte varit tillräckligt bra.

Jasek glider runt som en primadonna. Han borde dock vara lite försiktig, för åker MoDo ut och kontraktet bryts, har jag svårt att se att många klubbar skulle vilja ta i honom med tång om det är såhär det ska ut. Åtminstone inte till det priset han har idag.
Kommentera