1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497290 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744052

Sv: Silly season
Nucky: karlin har uttryckt att vissa spelare har haft problem då man är mellan två spelsätt, och det är klart att det generellt blir oreda om tre spelare på isen kör ett sätt och två kör ett annat, överdrivet såklart.

min känsla inledningsvis har varit att det finns ett gäng spelare som åker omkring och tänker och då blir man en sekund långsammare i det man gör och det räcker för att det ska gå åt skogen i shl. sen är det klart att det byggs på frustration när man inte gör mål och man släpper in mycket. upp till gruppen nu att gå ihop och ändra på det.

får jag gissa får vi se ett helt annat modo på torsdag, inte säkert det blir vinst för det men tror vi kommer kunna se skillnader. det var kolsvarta ögon på en del i lördags.

för egen del så minns jag bortamatchen mot rögle förra säsongen som modo vann med 2-0 efter vad jag minns en riktigt vass defensiv insats. modo får gärna börja spela så mer regelbundet. eller varför inte 4-1 borta mot hv i slutet av säsongen, var väl åt samma håll. sätt defensiven, spela cyniskt och kontra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: Fast nog känns det som Jasek är en av de spelare Karlin ska ta ett individuellt samtal med...
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: Min känsla är att många spelare har gått ner sig ett par snäpp mentalt då de "kan SHL nu". Som nykomlingar bara körde vi och hade inställningen att varje match var OS-final.

Jag fattar inte varför man inte bygger vidare på det spelsätt man hade sista 10 matcherna förra säsongen. Då var det riktigt tajt defensivt och man satsade fullt ut på kontringar. Vi har inget lag som kan spela ut en motståndare med mycket skickligare spelare.
Kommentera