1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497331 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744150

Sv: Silly season
KB: det där är klassiskt tycker jag, det börjar alltid sägas både det ena och det andra när det börjar gå lite dåligt och ganska lite av det stämmer nog i slutändan. dåligt tränade, mjuka träningar, gett upp på tränaren, vad har vi för mer klassiska grejer att ta till?

jag tror inte det är så allvarligt. jag tror på att följande är en del men inte allting i ekvationen, och detta är i ingen inbördes ordning heller

1. några av spelarna förra säsongen överpresterade. mikkel exempelvis hade en hot streak där han gjorde 10 mål på 7 matcher. övriga 45 matcher gjorde han 6 mål... är det rimligt att tro att han är en 15 måls spelare eller är han mer en gris med bra sinnesnärvaro runt kassen, en spelare som alla lag vill ha i sin tredje eller fjärde? vill inte peka ut just honom men det var det exemplet som slog mig. självklart näsen också som av förklarliga skäl varit bedrövlig i år men det finns fler än dessa två

2. som karlin säger, några spelare är mellan spelsystem och tänker för mycket, behöver sitta i ryggraden. lägg därtill att de nya spelarna håller på att anpassa sig till shl och ett nytt spelsystem dom också, då går det snabbt i shl.

3. lite motstuds, några ramträffar, bommat några öppna mål som kunde ha tippat över matcherna mot frölunda och hv

det ska bli intressant att se reaktionen på gruppen nu när det har hamnat lite på sin spets i och med att det var just timrå som förnedrade oss (ingen hade höjt på ögonebrynen om det var färjestad som vann med 6-0), kommer avgöra mycket hur den här säsongen går. då menar jag inte att det behöver bli tre segrar i rad men hur man uppträder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: Allt är skit. Köttbullarna på lunchbuffén har aldrig varit sämre.
Kommentera

Sv: Silly season
BobbyG: ett tillägg är att det också är olyckligt med backsidan nu när näsen är borta på obestämd tid, rundblad är skadad och är som han är, jag tyckte han var bra mot frölunda dock och bernhardt är fortsatt svajig. hade behövt att någon av dom tre hade steppat upp, i näsens fall är det såklart omständigheterna som gör det.

nu blir det nästan att gå på tre-fyra backar och det håller såklart inte.
Kommentera