1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497328 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744178

Sv: Silly season
Gavelo: Helt enig med dig där. Bernie i all ära men det funderas och tänks lite för mycket. Jag ser gärna att det läggs mycket chanspuckar mot mål så någon av våra lirare kan få göra lite fulmål och slå inte någon retur då och då. Båda Frölundas mål mot oss kom till på exakt det sättet. Jag avskyr när det ska göras snyggt även om det är trevligt att titta på när det står 5-0 och man har råd att finta lite och sikta mot krysset.
Alla borde skjuta lite mer så målvakten får lite att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Chamez: spelet i HA och SHL är totalt olika vilket spelarna måste börja förstå. Bernhardts spel passar i HA men han är alldeles för segtänkt för att lyckas i SHL. Det är som att han tänker att han SKA göra mål när han är på isen men i SHL fungerar det inte riktigt så. Precis som du säger, här måste man bara lägga in pucken på mål och var femte skott kanske returen studsar rätt till en forward och det blir mål. Majoriteten av alla mål går till på det sättet
Kommentera

Sv: Silly season
Chamez: Framförallt behöver man inte skjuta för kung och fosterland, Både Ranta och Jasek senast laddade så in i helvete i våra PP och när man missar så smiter alltid pucken ur zonen.
Timrås första PP, ett ganska enkelt skott enbart för att få till en retur som Hartman såg till att vara först på, en smart och tydlig variant av Timrå.
Kommentera