1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497362 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744235

Sv: Silly season
Vikingmodo : Sanny har aldrig varit känd för spelsinne. Han är en tyckare och ingen expert så givetvis har han rätt att uttrycka sig.

Jag tycker Jasek varit väldigt blek som nästan alla andra också. Problemet är dock inte individuell skicklighet, utan att få fram skickligheten genom spelsättet.

Tycker väl egentligen inte vi var utspelade mot Timrå. Mer att vi ger dem nästan alla chanser. De hade inte behövt vara bra alls för att vinna, utan det var vi som snarare förlorade. Se på alla frilägen på helt horribla beslut och gneomusla passningar. Med det sagt vann extremt rättvist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Kolla på Jaseks uppträdande i MoDos första powerplay. Slår först en galen passning helt i blindo när han är helt oattackerad. Kort därefter orsakar han livsfarlig kontring som han själv glider tillbaka på. Därefter har Sampo möjlighet att släppa pucken på Jasek, men kör istället solo så att Jasek måste tvärnita på offensiva blå. Sedan tappar såklart Sampo pucken.

Jag skulle säga att det var där vi tappade matchen. Det såg inte bra ut innan heller, men det var efter det alla började åka solo och fuska i hemjobbet.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: ja absolut Jasek är en besvikelse hittills. Tycker ändå många Modospelare får godkänt, några få får underkänt, Jasek, Bernhardt, Södergran skulle jag säga tillhör den skaran. I övrigt finns det många som gör jobbet och Olofsson tillhör definitivt den. Synd han är skadad nu, är helt säker på att det hade lossnat snart
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Mot att han skulle ha dålig karaktär talar dessutom han insats i BP, vårt BP spel är rätt mycket bättre än förra säsongen och Jasek spelar en viktig roll där.
Kommentera