1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497370 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744316

Sv: Silly season
Sigge: Södergran har ju en viss arbetsmoral men får sällan ut något av det. Han slösar mycket energi för ganska lite kan man säga. Sen verkar han lite av en flowspelare, gör poäng i korta kluster som slutspelet 2023 samt början av förra säsongen. Emellan blir det inga poäng alls
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Vikingmodo :
Om man sätter säsongsinledning i en sorts kontext så ligger vi kanske inte så jävla pyrt till som många verkar tro eller tycka!

Rögle som har ett fantastiskt fint lag på pappret och bör vara ett topplag, deras underliggande siffror är som ett ruskigt svagt bottenlag.

Linköping som har en backsida i absolut Shl toppklass spelar så uselt defensivt att det nästan får modos defensiv att se bra ut.

Leksand som bör ha ett lag för det sista slutspelsplatserna får ingenting att stämma, Hrivik står fortfarande på 0 mål och Challe stoppar in en junior när man jagar underläge med 1 mål och 30 sekunder kvar.

Växjö som oftast är otroligt starka på att stänga en match efter 2 minuter har problem både offensivt och defensivt, iaf med deras normala standard.

Frölunda som har ett riktigt intressant lag har egentligen bara fått en kedja att leverera, hade den kedjan inte gjort det så hade man potentiellt legat sist eller iaf bra nära.

Så med er sagt så är Modo inte ensamma just nu om att leta efter formen och massa annat.
Kommentera