1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497469 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2744509

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Rödluvan: Med tanke på hur vissa spelare uppträdde senast så finns det verkligen utrymme för LP att ta en ersättningsplats.
Jag tror att man resonerar som så att man lånar ut honom till Östersund som ligger (nära) för att få speltid och sedan kan man spela honom i A-laget en 10-12 matcher per säsong eller vid skador.

Dock är jag orolig för Maximilam, det är allt annat än bra att hamna där han hamnat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Gavelo: LP är bara utlånad den här veckan och MoDo kan plocka hem honom när dom vill. Man kan tycka att vore bättre att låna ut honom till ett bättre lag, men dom bättre lagen är nog inte i behov av honom just nu. nMaximilian är inte junior så han är mer fast i sin utlåning. Det är inte många lag som skulle offra en av två SHL lån på Maximilian. Jag tror att MoDo trodde att han skulle få mer speltid i Östersund och utvecklas så att dom kunde ta hem honom vid behov.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Gavelo: Kilpinen har redan hamnat bakom våra andra forwardsjuniorer och har inte direkt stärkt sina aktier i Östersund. Så nej, han är inget att behålla.

Ser att Kyrkjeeide fått vara med på träningen i dag. Konstigt att han får gå före Hallin, enligt mig
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Gavelo: Jag känner ett lugn ändå. Mycket nytt i laget, spelare och spelsystem och lite stökigt runt VD, kaptenen och annat. Fan, man har ju själv inte koll på en ny tjänst eller arbetsplats förrän 6 månader in. Två lag bör vara sämre än MoDo, sen hoppas jag ändå på final mot FBK.
Kommentera