1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498217 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746396

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Törna:Visst åker vi ur finns det risk att det blir en till vända på 6-7 år i hockeyallsvenskan.Men det kunde vara värre det finns vissa lag i SHL som förmodligen skulle gå i konkurs om dom skulle åka ur igen nämner inga namn
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
DrCox: Detta MoDo lag är nog ett av det sämsta jag sett någonsin i SHL. Vi har ingen spets alls förutom Jeppe som tyvärr inte levererat alls. Lehtinen är den enda spelare som förtjänar lönen han sitter på.

Att Hinken ger Bernhardt 2 år är helt sjukt, Jasek är värdelös, Vigneault med 200k i månaden och ett "A" på bröstet är blekare än någonsin, Rundblad blir kapten när han är bänkad och när han väl spelar så snittar han 10min per match.

Nej Hinken har verkligen gjort bort sig HELT. Konstigt nog så fattar jag ej ekonomin heller. Vi värvade Jeppe tidigt väldigt tidigt sen kommer vi och ger Karlkvist ett kontraktsförslag på MER än vad han just nu tjänar i Örebro. Trots detta så tar vi bara in Ladue och sen gör vi en swish insamling för Norlinder? Kostar Ladue 300 i månaden eller vad håller Hinken på med? vart försvann pengarna som vi var villiga att lägga på Karlkvist?
Kommentera