1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498205 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746463

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Bad_Brett: Dickinson var otroligt viktigt, hoppas han skapar lite kaos i Rögle och bryter det kontraktet. Samt att vi kan bli av med några skojare i vårt lag med för att ha råd med honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Även om man är fly förbannad idag så stöttar man laget nästa match. Men Gradin måste agera och det är nu. Gör man ingenting nu kan man lila gärna lämna wo resten av säsongen och börja om i allsvenskan. Hela försäsongen har man kunnat utläsa det vi presterar och endå så står han där och slår sig för bröstet att vi har så bra lag det är riktigt illa.

Karlin kan ej trolla med detta material, och byta tränare tror jag inte på för fem öre utan se till att agera på spelar sidan. Gradin får väl be Hägglunds att skjuta till pengar eller prova be om nån snäll ex nhl spelare vill vara med och bidra. Han har ju fortfarande chansen att rädda denna säsong men då är det start nästa vecka. Jag förväntar mig några nya spelare inom en snar framtid hur han löser det är hans huvudvärk. Gör han inte det ska han ej sitta kvar heller som sportchef.
Kommentera