1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498214 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746490

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
modochrillle: Skrik skapar döva öron…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Modo-Målet: Var på plats och det är.uppenbart ett lag med väldigt dåligt självförtroende, alternativt ingen aning om hur man ska spela.

Dels, vet inte hur många gånger pucken studsar över klubban för oss. I samma lägen för Växjö så landar den på bladet. Tror inte båda händer räcker till för att räkan de gånger pucken studsade över blade för Vigge så fort han hanterade den.
Sen vill ingen ha pucken, vi passar spelare som inte är med på det. I 50/50 förväntar man sig alltid att den andre ska gå.
Sen ser det förjävla segt ut. Men tror det till stor del är för att man åker runt och tänker. Innan varje situation är det som att man funderar på.vaf man ska göra. Och då onekligen sist på allt. Vet inte hur många gånger vi faktiskt vann lös förstapucken för att sen direkt tappa den.

Vi anfaller längs kanterna, får stånga oss in medans Växjö har fri gata in i vår zon. Jävligt anmärkningsvärt.

Sen OP, sista 10min tror jag han tappar pucken 5gånger, det studsar över blad. Drop pass som nitar på isen etc. Ändå slänger man in honom i 6mot5. Där han såklart en sånhär kväll tappar pucken. Fullt naturligt när man har en kväll där allt går emot...

Sen är Växjö verkligen universums tråkigaste lag. Man är effektiva (kunde varit mer effektiva ikväll dock) Men det är verkligen noll tjo och tjim över deras spel.
Kommentera