1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498214 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746546

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Gusse: Jag tycker det är uppenbart att vi saknar en 1:a och 2:center för att spela den hockey Karlin vill spela. Vigge är inte i samma slag som tidigare och känns extremt långsam. True nyttjar inte sin storlek (Woods spelar mer fysiskt), Jasek ser stundtals ut att ha intentioner men kan inte göra nått på egen hand och blir ganska ofarlig offensivt). Theo får inget förtroende och kan liga väl lånas ut (så vi kan plocka hem honom senare)


Bäst ikväll var Ohlsson som höll samma nivå som alltid. Tror det var ett stort misstag att göra sig av med EJK och Berg, vi hade behövt fler som kom till jobbet varje kväll.


Bernhart har helt slut på självförtroende och borde fått vila några matcher och starta om. Problemet är att vår ”breda backsida” saknar alternativ. Norén håller inte på denna nivå. Byström är ok så länge han inte får pucken, då går det för långsamt och motståndarna snor pucken vilket skapar osäkerhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
mr_brasco: Jepp. Självförtroende och uttalade ledare saknas väldigt tydligt. Det är som att alla tittar på varandra, och funderar på vem som ska kliva fram. Antagligen inte många procent som saknas i det praktiska för att det ska klaffa. Men i det mentala ser det ut att fattas väldigt många procent. Längesen jag såg MoDo så här pass glädjelösa på plan. Hoppas det vänder snart, innan vi är för långt efter i tabellen. Till skillnad från många andra så tror jag att de här spelarna i truppen kan göra det. Men det är något i gruppen. Näséns personliga tragedi, Jeppes krångliga start och annan skit spelar så klart in. Jag är iaf nöjd över att vi gjorde ETT mål ikväll 😂
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
mr_brasco: Vigneault känns lite som ett mysterium, en skugga från förra året(liksom andra, men har är ju ändå en arbetshäst)
Kommentera