1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498205 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746586

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Cheese: helt inne på ditt spår. Vi är ju fan inget lag. Ännu iaf. Undrar hur mkt tappen i EJK, AP, Wahlberg osv osv spelar in här. Också sammasvetsningen från HA rök ju def den här säsongen. Sen är ju frågan hur mkt många spelare överpresterade förra säsongen. Öl

Lätt att tänka att det är hårtork som behövs men jag tror dom snarare behöver hitta glädjen. Frejdigheten och kreativiteten är ju som bortblåst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
grimiss: Självförtroendet är i botten tyvärr. Det märks så oerhört tydligt i spelet. Det är precis som Karlin säger, har man dåligt självförtroende så går allt lite långsammare. Man tänker lite för länge när man passar eller man tvekar liiite för länge när man har ett skottläge. Har flera dåligt självförtroende så är det inte konstigt att powerplay ser segt ut och man får ingen ordning på sakerna. Växjö drar ju i det läget dessutom upp tempot i skridskoåkningen och då hänger inte modo med alls. Jag är van vid att se ett modo i högt tempo och rafflande frejdig offensiv. Tycker jag ser ett fåtal gånger denna matchen där man lyckas passa pucken emellan varandra men skotten uteblir och då blir det inga mål. Det blir inte ens en kvalificerad målchans. Tror helt ärligt det bara va Södergrans mål som räknas som en farlig chans som blev mål.

Nu vet jag absolut inte vad Karlin sa till grabbarna under matchens gång men är han en bra match coach som alla säger så hade något synts till i matchbilden. Sen kan det låsa sig för flera spelare ändå och allt blir pannkaka.
Jag vill inte nedvärdera spelare för jag tycker ändå att de egentligen ÄR bra spelare. Jasek är faktiskt en väldigt bra spelare men får inte till det i omgivningen. Hade man släppt honom till ett annat lag så hade han väl gjort 4 poäng första matchen. Tycker mig se likheter med Rouhomaa faktiskt men det behöver komma en vändning snabbt och kanske låta Milton spela vidare och eventuellt en ny center så kanske detta blir okej tillslut.

Med vänlig hälsning, Gnällapan
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Såg inte matchen av förklariga skäl. Lite undran om hur det såg ut, är det bättre nu än tidigare? Börjar det på att stämma i femmorna?
Kommentera