1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498172 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746819

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
J F K: Det är ofta nyförvärv som får ta skiten när laget i stort inte funkar. Klasspelare har vi och viktigare är att gruppen håller ihop och ger allt. Som sagt, behöver inte se så snyggt ut. Tacklingar är också underhållning ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Costanza: behövde få lit distans till matchen...

modo var inte bra, det saknas självförtroende, det tänks för mycket... och samtidigt var nog växjö det absolut sämst tänkbara motståndet med tanke på hur äckligt skickliga dom är på att ligga rätt med klubban, interfera lagom mycket och stressa modospelarna. blir man stressad och det inte sitter i ryggraden både hos sig själv och medspelarna så blir det pannkaka.

det ska bli intressant att se hur dom reser sig.

det absolut sista jag vill är att sparka hinken och karlin. det känns som att vi faller tillbaka till det "gamla" modo med att sparka till höger och vänster när det går dåligt, särskilt eftersom jag är tveksam på om det finns bättre ersättare. och i ärlighetens namn, hur ofta har det blivit klart bättre efter att modo sparkat någon? det är en genuin fråga, jag vet inte men min känsla är att det varit mer av detsamma.
Kommentera