1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498172 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746846

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Gavelo: Jo, vi har väl suttit kvar med EJK och Adam Pettersson fortfarande, så hela budgeten går ju inte till spelare som är aktiva.

Sparka ledare vore vansinne. Det skulle bara kosta pengar med tveksam utgång. Skulle vi landa i att behöva handla spelare så är det ännu mer korkat att ha sparkat ledare för vi har då ännu mindre kvar.

Jag tror fortfarande att laget är betydligt bättre än vad vi presterat.

Men, när vi sparkade Styf så blev det bättre. Även när vi tog in Perra. Båda gångerna från en rejält dålig nivå. Möjligen kan man resonera att det blev bättre med Andreas Johansson, men vi var redan så långt efter när Huras skeppades och han lyckades inte i kvalet trots att vi var helt djävla galet överlägsna spelmässigt.

Vi skulle med stor säkerhet vinna HA med den här truppen under förutsättning att vi får igång spelsystemet, men spelar vi som igår kan nog SSK och Löven störa. De med dyrast budget i allsvenskan är säkert 30 miljoner under oss i budget, så det vore önskvärt med lite mer realistiska inlägg när man vill gnälla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
J F K: Givetvis skulle ni vinna HA med den truppen ni har nu, men ni hade ju aldrig haft råd med den i HA. Samma sak för alla andra SHL-klubbar.

Har stor respekt för de allsvenska topplagen, men de har bara enstaka spelare som skulle platsa i SHL.
Kommentera