1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498172 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2746890

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Confusius: Jag trodde allvarligt att Jasek skulle vara en bra värvning, han levererade helt bra i Oskarshamn och är i bra ålder, men det ser så omständigt ut allt han gör, dessutom är han vansinnigt dålig i defensiven och missar förvånansvärt många passningar över precis hela banan , även i PP!?!

True tror jag Hinken hade hoppats på att han skulle leverera som han gjorde tidigare i Ahl, men jag tror storleken på rinken har en negativ betydelse på hans spel, det är nog en spelare som helt enkelt funkar bättre på liten rink.

Men ja jag är orolig, vi har ett poängsnitt på 0,7p/match vilken innebär att vi landar in på 37p när vi summerar säsongen i allsvenskan.

Tyvärr är det inte bara en sak som inte stämmer utan det är faktiskt rätt mycket.
Modo ligger i toppen av lag som får flest odd man rushes emot sig och man ligger i toppen i ligan där man släpper till skott i A/B sektorn.
Däremot är man ett av lagen med högst offensiv zontid och man är ett lag som har en av det högsta antalet skottförsök, samtidigt är vi ett lag som skapar väldigt få A och B chanser samt att får väldigt få skott på mål.

Till råga på det så hör man från andra lag att man helt enkelt tycker Modo är ett mjukt lag som faller sönder när man spelar tufft på dom vilket nog stämmer till viss del.

Men solen skiner och det är fredag, det kunde varit värre man kunde varit………
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 24-10-10 Hemma
Gavelo: Det där med hög offensiv zontid utan skapade målchanser är så typiskt MoDo. Vi åker in där och snurrar i sarghörnen tills någon ramlar och tappar puck. Skotten som tas kommer utifrån med fri sikt för målvakten då ingen vågar gå in där det gör ont.

Tyvärr finns det ingen ledare i laget som går i bräschen. Det ska väl vara Mikkel då men hans spel funkar inte så det ger ingen effekt.
Kommentera