1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498387 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2747093

Sv: Apropå ingenting...
Zource: Nån vecka bakåt gav jag Jasek tre matcher att visa offensiv pondus, annars skulle en parallell dras med Hutsko. Tycker inte han gjort framsteg i de två spelade matcherna sedan dess. Så sista chansen är nu ikväll, och jag hoppas verkligen att han undviker stämpeln. En spade är en spade tyvärr, men än kan det motbevisas. Lördagsmatch hemma bäddar för en pigg insats?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Vi kommer nog ut hårt som attan i första perioden men tappar allt i andra. Det finns ingen trygghet i defensiven så om vi inte gör minst 5 mål i första blir det förlust.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Matchdag äntligen! Nu jäklar stöttar vi vårat MoDo och slutar negga! Nu jäklar skall vi kriga oss blodiga för en vinst. Hoppas folk pallrar sig till arenan i massor. Fan lördag och kvällsmatch. Nu ger vi Modo sjätte spelaren och självförtroendet. Varje match är en match närmare 3 poäng. snart vänder det! I med och motgång! Vi älskar MoDo!👏👏 vi älskar MoDo 👏👏
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: tror inte ens Conor Mcdavid hade sett bra ut i Modo med den omgivningen. Jag tror det lossnar bara alla gör sitt jobb. Han är för övrigt mycket bättre än Hutsko i min värld.
Kommentera