1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498815 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2747577

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Känslan är att vi måste vinna ikväll för att inte det skall börja pratas kris!

Holmström i sin intervju tycker Modo gör väldigt mycket bra saker som att man har mycket zontid och tar mycket skott, men jag blir väldigt förvånad hur man kan tycka det är bra när skotten inte när fram just för att vi inte kan omvandla zontid till något konstruktiv där vi tar skott långt utifrån med motståndare i skottlinjen.

Jag hade hellre tagit lite zontid och få skott om det inneburit att vi omvandlat det till målchanser, att snurra runt och droppa i hörnen vinner man inga matcher på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: samtidigt konstaterar han exakt samma som dig. Hellre mindre zon-tid och fler högkvalitativa chanser än hur det ser ut just nu. Så de har ju inte direkt blivit blinda av att statistiken ser fin ut.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Kris är det alla dagar i veckan härinne :). Men ikväll får vi banne mej vräka iväg minst 20 pucker på mål o till råga på allt kanske vi kan skapa några sekunders tid i anfallszon när vi har PP. Kraven är minimala just nu, så låt laget överraska oss alla så vi får en lycklig kväll, utan avgångskrav hit o dit
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Om vi inte vinner ikväll så kommer vi ligga sist och krisen är ett faktum!

Så länge vi inte blir totalförnedrade är jag nöjd!
Kommentera