1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498841 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2748374

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Aldrig fattat er som blir upprörda för att folk gnäller här inne när det ser ut som det gör 🤣 Vad fan ska vi göra då? Är ju ändå kul att det väcker lite känslor för just nu ser vi ut att gå emot en rekord usel säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
bollan123: Känner mig träffad av ditt inlägg och fattar fullt ut vad du menar. Vi är nog från olika åldersgrupper här och varit med om olika MoDo-resor. Det kan vända jävligt snabbt och bli bra. Vi torskade väl 16 raka efter jul och ingen sa ett knyst. Gillar dock att du är sur och har vinnarskalle och det har vi andra också.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
bollan123: jag blir inte "upprörd". Däremot kan man ju ha nåt sorts jävla filter (obs ej riktat mot dig personligen) och iaf nån gång ibland fundera på vilken stämning man bidrar till? nnFan vi genomled ett helvete i HA och nu skiter halva forumet på sig för att vi får en pissdålig start ?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
bollan123: Samtidigt, nu kommer old school BB såga mig. Men jag tror det är få som presterat bättre av att höra hur jävla värdelösa man är.

Alla är olika, och jag tillhör väl dom som kan tycka det är rätt tröttsamt att höra samma konstanta helt oinnehållslösa sågningar som skrivs här.
Samtidigt så nog förstår jag att folk är upprörda, för det ser inte bra ut.
Men svårt å se vad som ska bli bättre av att man vill sparka allt och alla hela tiden och gång på gång förklara hur dåliga vissa är.
Blir ju inte direkt roligare att kolla på hockey och hålla på MoDo för det.
För vi har ju testat sparka allt och alla genom åren och det har ju gått sådär kan jag tycka.

Men alla är vi olika.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
bollan123:

Vi kan ju vädja till Sedinarna om de vill rädda vår säsong. Då kommer vi ju i alla fall ifrån sargduellerna och skapar chanser efter det. Tyvärr är det väl de enda räddarna när det gäller rimliga klassförstärkningar vad jag vet. Andra vet säkert.
Kommentera