1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498869 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2748453

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Monno:
En jag skulle kunna tänka mig är Jacob Nilsson i Schweiz. Vet inte hur det är med honom, men in med honom och ut med Jasek på kant. Men som sagt tror inte det blir några nyförvärv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Tarasov: Värvat vi inget och försöker göra något då kan vi lika gärna skippa resten av säsongen. Alla andra lag som hade varit i våran situation hade agerat. Oskarshamn plockade in spelare ifjol ganska många med. Nu räckte tyvärr det ej för dom men gör man inget så kan man lila gärna ge upp. Man måste ju försöka skapa energi och ge fans sponsorer mm något att tro på visa handlingskraft.

Gradin borde sett detta redan efter försäsongen. True håller inte för shl spelet går alldeles för fort för honom. Jasek skapar endå tycker jag han lägger bra pass men ingen som nyper dit dom. Jeppe har bäst före datum max en tredje kedja spelare idag. Woods Agaard leverera över sina förmågor ifjol dom är nog 3e lika spelare i de flesta andra shl lag.

Nä har det ej skett några förändringar till nästa vecka av Gradin så sänder man signaler att man redan gett upp.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Tarasov: Ja jag är ju också inne på att Jasek passat på en kant.

Tycker han har en tendens att hamna i fw postitioner framförallt i offensiven.
Nu är jag iofs kanske dålig på veta hur det taktiskt är tänkt men ändå.

0-5 är under all kritik. Kan tycka att det inte är en 0-5 match, men det är ju med risk att bli kölhalad av forumet som jag säger det. 😅
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Tarasov: så länge vi supportrar ställer hinken mot väggen så kommer han magiskt förstå och hitta ett gäng spetsspelare till nästa vecka:)

vi har ca sex månader på oss att hitta ett spel för att slå hv71 i fyra matcher. blir segt fram till dess
Kommentera