1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498869 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2748493

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Dundee:
Det finns andra sätt än att värva, exempelvis utveckla det man har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Tarasov: Offensivt är nog Näsén ett otroligt tapp också.
Nu gör han ju inga mål själv då han aldrig skjuter, så det kanske blir mest magplatta ändå, men med han i laget är det ett gäng pass per match som ger farliga lägen till medspelare.

Sen är det mycket snack om Karlins intervjuer. Men antar att man älskar Blomqvist som sågar laget i var och varannan intervju och säger "rätt" saker men vet inte om det gett så mycket bättre resultat med betydligt tyngre trupp...
Han känns som en AJ light han.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Tarasov: Om vi ska utveckla det vi har måste vi utveckla det vi producerat fram.

Bänka spelare, flytta upp juniorerna. Vi förlorar ändå just nu. Det gäller att skicka signaler till spelarna, till oss fans att det som händer just nu inte är ok.

Oavsett om man spelat ok eller inte, så är det poängen vi summerar i slutet av säsongen.

Gör en juniorkedja rakt av. Milton, LP, etc och låt nyförvärven stanna hemma och träna skott i matchen mot Brynäs. Låt oss förlora med 15-0, jag skiter fullständigt i resultatet faktiskt.

Men - Bara jag som tänker högt. Jag har såklart fel, jag är en hobbyist med mitt feta arsle i soffan. In mellanmjölk we trust.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Tarasov: Det är svårt att utveckla det man har när man ej har en konkurrens situation i laget. True får spela massor fast han är klapp kass, hade vi haft en center till i hyffsad nivå hade True suttit på läktaren. Karlin gör det han kan med materialet men man kan ej höja utvecklings nivån om du ej har konkurrens nivå. Det spelar ingen roll hur lat dålig du är går du spela endå, hur ska du då lyckas vara intresserad av att utvecklas när du vet om du kommer få spela endå för dom har inget annat alternativ.

Nä laget är alldeles för dåligt tyvärr, jag tycker synd om grabbarna. Dom gör det dom kan men när spelare som Södergran och Niderbach är våra offensiva hot då är det illa.
Kommentera