1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498914 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2748882

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Trilske: Efter att ha sovit på saken känner jag samma sak. Vi har gjort det bra spelmässigt i 5-6 matcher men tagit för dåligt betalt. Ledningen kan någonstans inte bli lastade när deras plan med stor offensiv zontid faktiskt går igenom? Det är i så fall forwards försvarstänk som ligger efter vad man vill se, samt förmågan att hitta förbi motståndarmålvakten då. Men tyvärr landar det mesta på spelarna i min mening att skotten inte har nog kvalité.

Var ruggigt besviken igår, men ser mer nyktert på det med lite distans. De stora och tunga centrarna behövs för att få fast pucken i anfallszon, de gör precis det de ska förutom ett bristande försvarstänk då. Men om vi pratar om ledningens spelidé framåt så kuggar mycket i. Backarna fyller på i anfall, sen har problemet varit att Winberg och Ladue haft lättast för detta och ingen av dem sitter på så bra skott. Där hade vi behövt Norlinder oftare, en liten besvikelse så här långt faktiskt.

Nåväl, man kanske inte ska måla fan på väggen än. Hade varit en annan grej om man blev galen på det spelmässiga i majoriteten av matcherna. Nu finns det ändå än tro på att det BORDE gå bättre än hittills gällande produktion.
Kommentera