1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498914 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2748884

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Frontschwein: Gör vi om 2010 och framåt resan kanske det slutar med div 1 i årtionden...

En fördel med HA var ju att ni åtminstone var marginellt gladare där sista säsongerna. :-)

Självklart ska vi göra "allt" för att stanna i SHL. Men å tro att sparka allt och alla och värva 5st överbetalda spelare kommer lösa något funkade inte 2015 och kommer nog inte funka denna gång heller.
Något måste vi ju lära oss av historien.

Och som sagt jag tycker inte Gradin ska stå utan kritik. Men att Woods går från att sin första säsong se ut som en toppspelare i ligan till att knappt få ett skott på mål är ju inte helt och fullt hans fel.
Att vi har för svag centersida får han dock ta på sig. Det var en chansning för mkt.
Samtidigt köpte han supersäkert för dyra pengar ifjol och det sket sig ju också. 😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Monno: Tycker dock att de matcher som man spelat nu de senaste 5 iallafall så har man endast varit betydligt sämre än motståndarn i timrå matchen. Alla andra skulle jag säga att iallafall mer än hälften av matchen är man bättre och det ska man ta betalt för och gör man inte det så blir det som det blivit. Jag är mest frustrerad över Frölunda matchen och de målchanser man hade i första perioden, satt på läktarn vid klacken och såg själv hur puckjäveln dansar på mållinjen gång efter annan men att den vill inte in av någon anledning.

Mycket hockey kvar och jag hoppas innerligt att uttalanden som OP gjorde inte kommer göra att gruppen imploderar. Kritik ska man kunna ta men gillar inte att man gör det i media sådär
Kommentera