1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498969 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2748916

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Chamez: Lycka till att hantera spelare som Kopacka och D'Astous. Om möjligt lär siffrorna bli större. Gissar på åtminonste 7 mål i anus. Folk stirrar sig blinda på att vi inte gör mål, men tycks glömma bort att vi har släppt in 14 mål på de tre senaste matcherna. Vi hade blivit poängmässigt nollade även om vi snittat 3-4 mål per match.

Tror dock vi kommer spräcka bortanollan. Gissar 7-3 till Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Bad_Brett: Alla Brynäs matcher är målmässigt jämna och ganska målsnåla. Tror inte det blir stor segermarginal åt något av lagen imorgon.

Blir nog en tuff match för Brynäs. Ett lag som just torskat med 0-5 på hemmaplan kommer garanterat att spela med stor desperation.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Bad_Brett: Inte bra såklart men när allt går emot Modo så tappas det in mycket puckar också. 0-5 igår är i kraftig överkant. T.ex om vi hade fått med oss ett pp istället för 0-2 i baken och 1-1 så hade matchen eventuellt sett annorlunda ut. Vi hade inget flyt med domsluten och puckjäveln gick ju inte in! Jag tycker inte det ser så illa ut som du och andra vill få det att göra. Grabbarna krigade på bra tycker jag!
Det kommer vända och mot Brynäs har de en god chans! Brynäs är överskattade
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Bad_Brett:

Hmm, noterar att du stavar backens namn korrekt trots halvlurig stavning med apostrof, är det det ultimata beviset på att du högaktar spelaren?

Till skillnad från "Rååma" etc, kanske finns fler exempel? Alltid tolkat det som ett hån nämligen ;-)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Bad_Brett: nu tycker jag att du tar i lite väl.

Timrå var total utskåpning absolut

Växjö var 1-2 fram till att vi tog ut målis.

Luleå igår var 0-2 fram till Carlssons 2+2a i slutet av matchen. Sen när Luleå gör det där målet går luften ur.

Så tycker det bara är en av matcherna som stämmer med det du säger, tror både Luleå och Växjö slutat helt annorlunda om vi fått något mål till.
Kommentera