1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499007 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2749027

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Frontschwein: Om man nu ska vara lite kritisk mot Gradin så är det väl möjligtvis att han har ”sämre” koll på spelare i Europa kontra USA. Jag tror att modo har snålat lite och valt spelare där lönen inte har varit det primära.
Modos ekonomi är god och jag tror att det är en stor orsak till det. Man får tänka långsiktigt och inte värva ihjäl oss. Skulle nu Modo värva ett gäng från den övre hyllan och det hade ändå gått käpprätt åt helvete så hade det slått mycket hårdare på modos framtid och ekonomi. Möjligen hade vi harvat i HA i många år om vi hade åkt ner. OM vi nu skulle åka ner så finns ekonomin att ta sig upp ganska snabbt igen.
Om några säsonger så kan vi ha en fjärdekedja som våran 1:a eller 2:a kedja är idag.
Låt nu sveriges bästa tränare sköta vårat lag och se till att vi undviker kval. Det är prio 1! Då är jag glad
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Chamez: om nu inte jasek höjer sig rejäla rejäla nivåer tycker jag också man kan kritisera sportsliga ledningen (verkar ju faktiskt inte vara gradin som egentligen ens fattar besluten själv) för att ha chansat på centersidan. Inte minst efter tappet av dick men också svårt läge där man fortfarande är på hal is i shl. Hade varit mycket värt med en center som levererat på hög nivå en längre tid och även gjort det förra säsongen i shl. Hade förstås kostat men nu känns det som det var så himla mkt som skulle klaffa för att det skulle bli hyfsat stabilt.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
en fråga till er som vill sparka hinken, enkel ja och nej, jag är i ärlighetens namn väldigt intresserad av svaret och er synvinkel

litar ni på att styrelsen (ja, vissa har bytts under åren) som anställt en i era ögon usel hinken, samt fredrik glader, mikael sundlöv och per svartvadet, ska hitta en bättre sportchef?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Chamez: Ganska snabbt upp?? Snacka om tunn is.. Har du missat att fallskärmen är borta? Har du missat att våran trupp inte ens är säkert att den skulle vandra hem allsvenskan och jag törs lova dig att om vi ryker nu står vi kvar med absolut sämsta uppställningen ett Modolag någonsin har haft sen man spelade i skinnkeps .

Måtte vi fan aldrig åka ur igen.
Kommentera