1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499007 inlägg · 4092 ämnen

Inlägg #2749040

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
BobbyG: absolut. Litar på att dom kan hitta en bättre kandidat. Men då krävs att man går efter meriter och kunnande inom vad denna krävande chefstjänst innebär.

Det är bara inom kommunen och modo hockey man kan få en högsta post utan att ha de mest lämpade ens på intervjuer.

Hur bra jobb han än gjorde i allsvenskan är detta ett nästan oreparerbart fiasko att varken värva första center igen eller ens SHL erfarna spelare.

Okej, Olofsson har erfarenhet där, och jag hoppas att jag får äta upp min kritik mot honom och att han chockar oss, men jag var nog inte ensam om att tycka att denna dussinlirare skulle ta oss ett snäpp högre än ifjol.

Mer slut på isen än Brashear som faktiskt gjorde mer avtryck på sina minuter än Olofsson.

Hinkens agenda nu är väl att hålla sig osynlig medan han knåpar ihop ett nödkontrakt till Victor Öhman som ska hålla defensiven på sina axlar.

Vart fan är sportchefen förresten?
Inte ett uttalande av denne mästerlige pokerspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Frontschwein:

I mitt tycke är den här rabiata kritiken mot Hinken så naiv att jag knappt vet om jag skall skratta eller gråt. Väljer att skratta.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Frontschwein: har någon ens försökt fråga hinken? jon gör inte mer än vad han måste och pelle har varit på semester. inte så svårt att "gömma" sig om ingen frågar. mattias persson intervjuade hinken för någon vecka sen om jag minns rätt.

vad skulle han kunna säga för att återfå ditt förtroende?
Kommentera