1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499889 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2749223

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
erjo: Winberg ser tyvärr ut att dragits med i den mjuka och bekväma kulturen i MoDo. Backar som sägs vara defensivt starka och fysiska slutar helt plötsligt när de kommer hit. Se på Rubins som var ett fysiskt monster innan han kom till MoDo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Sigge: Och det tycker du låter fullt rimligt?
Bestämmer man över en bull-fika i laget att man inte behöver spela fysiskt i MoDo, eller kan det vara så att det inte är lika enkelt på en större is med högre tempo och överlag bättre/svårare hockey?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Sigge: Jag tycker att Winberg varken har varit bättre eller sämre än förväntat. Att han inte har varit så fysik som förväntat kan ha och göra med att han är van och spela mer styrspel på mindre rink, och nu måste följa med mer i ett högre tempo.nI Liiga har dom flesta mindre rinkar än i Sverige, många är t o m mindre än NHLrinkar.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-10-12
Sigge: När man lägger in frivilliga träningar trots att man har så sjukt mycket att jobba säger väl lite om inställningen i ledningen.
Visst att vi har många matcher i oktober (12st) men jag tycker det är lamt att inte vara på is och jobba på detaljer ist för att hänga i gymet när vi blir helt utmanövrerade målmässigt i matcherna
Kommentera