1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499880 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750135

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Men helt ärligt så är MODO som lag inte bra. Det va någon som skrev att Södergran och Carlsson överglänser våra stjärnspelare. Det är ju helt sant men varför är det så? Är det inte detaljer i spelet som inte funkar? För det kan väl inte vara så att de spelarna bara är klappkass och överbetalda divor? Nej jag har analyserat spelet lite och jag ser massor av fel. Men det gör ju Karlin också.

Jag vill gärna se modo spela enkelt. Dump and chase har jag inte sett idag t.ex. Vi är väldigt avlånga i laget och stänger inte till mittzon. Uppspelen går för långsamt. Backarna i offensiv zon måste öka tempot i passningar och skott. Såg flera gånger att man passade en ensam fw på offensiv blå vid några Brynäs byten. Det är en spelare helt utan fart, har ingen annan att passa och han dumpar inte pucken smart i hörnet utan blir uppäten av backarna relativt lätt. Det finns så många saker som är fel och då ser Ranta och gänget helt lost ut. De får inte ut något av sitt fina spel.

MEN det är saker man kan ändra på som tur är. Rätt var det är så har Modo en streak och alla andra sitter med svansen mellan benen
Kommentera