1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499854 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750216

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Robin Ztorken L: Tycker vårt största problem den här säsongen är att varken, spelare, ledare eller supportrar verkar tro på det här laget. Känslan ifjol var helt annan om vi låg under med 2-3 mål, då kände man att det här kan de vända. Visst vi vaskar fram chanser i perioder av matcherna, men vi känns stora delar sönderlästa.

Vi backcheckar sådär 95% och släpper 1-2 mål pga av det varje match. Våra 2 1:a centrar drar ned på tempot i omställningsspelet, så 3-2, 4-3 lägena blir vi stillastående när vi kommer över blå. Vi har inte ni nån målvakt som stjäl poäng åt oss i år, men inte så konstigt när det är omöjligt att veta vad backarna kommer att göra. Vill inte tjata om Berg, men där visste målvakten att den spelare han går på behöver han inte bry sig om.

Vi saknar både en back och en forward som är det där utropstecknet i varje match.

I de korta stunder vi är fysiska skapar vi bäst chanser. Kanske det är melodin, att grisa hem poäng istället?

Jag tror det finns saker bakom kulisserna som inte står rätt till i laget. Det är tydligt att det inte finns nån hierarki i laget som gruppen accepterar.

Jag ser faktiskt inte hur Karlin ska lyckas vända detta. Tidigare tycker jag att han känts lite ”kryptisk” i sina intervjuer som gett känslan av att han har en plan…. men inte längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
mr_brasco: "Jag ser faktiskt inte hur Karlin ska lyckas vända detta. Tidigare tycker jag att han känts lite ”kryptisk” i sina intervjuer som gett känslan av att han har en plan…. men inte längre."

Där sa du något. Tidigare har han haft lite Sickan "Jag har en plan"-uppsyn, nu ser han mest ut som någon som är på väg in i väggen och mest vill stänga av.

Har också noterat att Sundell och Holmström tar en allt större del av intervjuerna, vilket också är ett svaghetstecken. Har för mig att det var Sanny som sa det, att bra tränare ger cred åt andra när man vinner men tar på sig skulden när man förlorar.
Kommentera