1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499812 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750332

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Den enda som producerade bra? Woods hade bättre poängsnitt och Näsén och Bernhardt hade likvärdigt som backar?
Eller vad menar du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Monno: Av de spelare Gavelo nämnde: Modigs, Marenis, Rååma och Jasek.

För övrigt är det komiskt hur alla ska låtsas som att Karlkvist var "omöjlig" att värva. Det faktum att vi bjöd över Örebro förstärker bilden av Hinken som inkompetent. Hur man på fullaste allvar kan tro att om Hinken hade ringt i januari och sagt "Karla, du står högst upp på min lista. Vi ser dig som en blivande kapten och lagets starkast lysande stjärna. Våra supportar längtar efter en återkomst. Du får 300 000 kr i månaden i 5 år ifall du skriver på för oss ifall Oskarshamn åker ut!", så hade Karlkvist svarat "Nej tack, jag vill vänta och se ifall min drömklubb Örebro hör av sig: Där hade jag hellre spelat för halva priset".

Det är så korkat så att jag baxnar. Örebro hörde av sig tidigt, Karlkvist fick gott om tid att tänka och bestämde sig... Sedan när han precis ska skriva på ringer Hinken, som nyss har värvat på Jesper Olofsson på ett jättekontrakt och säger "Förresten, ska du inte komma hit istället?". Hade han dissat Örebro hade han bara framstått som en pengakåt legoknekt.

Det är Hinkens fel att det blev budkrig och Dicken och det här Hinkens fel att Karlkvist inte spelar i MoDo. Och den enkla förklaringen är att han - naivt nog - trodde sig kunna hitta bättre spelare till samma pris, och när han insåg att så inte var fallet, så var det för sent.

Och nu gömmer han sig. Ynkrygg.
Kommentera