1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499806 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750427

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
OMP: Riktigt så illa var det inte

Ställer sig frågande till spelfilosofin
Karlin är kritisk de etablerade spelarna som inte levererar:

– Det är ju… Hur ska jag säga det här då? Nej, men så är det. Det är ju klart som fan att vi står på noll. Jag och några andra. Det är inte så det borde vara.

Olofsson är inte säker på att Modo spelar på rätt sätt just nu:

– Spelfilosofin, den är väl sedan de spelade i allsvenskan liksom. Det är ju att spela med mycket puck och fart, men nu funkar det inte. Eller vi är inte så effektiva på att göra mål. Vi får försöka hitta andra vägar.

Det låter lite på dig som att spelsystemet är för naivt?

– Nej, men inte naivt. Det är mer bara att vi… Vi vill mycket men det handlar nog mer om att ha tålamod i det. Men absolut, lite övermod har vi, vi vill mycket med pucken emellanåt. Vi behöver hitta lite enklare lösningar, säger Olofsson.

Min åsikt? Olofsson kan hålla käften tills han gjort ett mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
modomille: Instämmer. Vi sparkar hela laget, som tvingas lyssna till Karlin dagarna i ända. För det var ju trots allt Karlin och Hinken - och inte spelarna på isen - som tog oss tillbaka till SHL.

Skeppa båda omgående. Eller vill ni på fullaste allvar att de ska bli ihågkomna som två inkompetenta hönshjärnor som lyckades rasera allt MoDo byggt upp sedan degraderingen på bara en säsong. Bättre att de får gå nu och om vi åker ur så får någon annan skulden istället.

Jag tycker att det känns tråkigt att inte kunna titta på Svarten och minnas tillbaka på hur han var den som startade hemvändartåget, eller den som bar laget när vi vann SM-guld... Det enda jag tänker på är naiva importvärvningar, korta arbetsdagar, hur han gömde sig för journalister, allmän inkompetens... De där åren som GM har ersatt precis alla fina minnen.

Jag vill inte att Karlin och Hinken ska gå samma öde till mötes. Hoppas de självmant kliver av så att vi slipper uppleva den dagen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
modomille: Det märks att Olofsson vill jävligt mycket och är inte nöjd nånstans. Nu är det upp till Karlin att sätta en förbannad defensiv nån gång. Jag kan inte tänka mig att Jeppe är den enda som inte tror på Karlins naiva chanshockey.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
modomille: Min åsikt är att han har helt rätt, detta har vi konstaterat för längesedan, Modo är laget som åker på flest odd man rushes i hela ligan vilket är ett tydligt kvitto på att vi spelar för naivt och framåtlutat och inte har full koll bakåt,smarta lag och spelare straffar oss, som Kopacka gjorde på 2-0 idag.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
modomille: Jag gillar din åsikt!nTycker det inte är förtjänt att "klaga" ut i media i hans läge, däremot gillar jag ju Olofsson.... på nått konstigt sätt tror jag han blir viktigare när omgång 35-52 kommer.n
Kommentera