1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499769 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750599

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Framnäs: först - jag säger inte det för att trolla etc utan vill ha modo i SHL (dock gärna i botten ;) ).

Du lyfter fram undantag. Det finns betydligt fler argument för att är man i botten nu är man det också sen. Jag tillhör iofs de som tror på modo i playinn och men om det inte vänder snart (3-4 matcher) så…

Som timråit är man något av specialist på den situation modo är i och det känns som ett typiskt bottenlag med ’corsi ser bra ut’ , ’ vi dominerade 5-5’, etc men så står man där med förluster på rad och självförtroende i negativ spiral. Sen kan man undra vad det sänder för signaler både internt och externt med ’frivilliga’ träningar? Saknas det detaljer att träna på? Jaja, tyckte hinken och karlin inponerade i vintras när de analyserade svackan och sen tog åtgärder baserat på det. Utgår från nåt liknande nu (dessutom har de ju nu en siffergubbe som ska hjälpa med det) ska hjälpa modo uppåt. Men nog borde milton och LP så spela mer och sätta press på de etablerade? Belöna MC och liknande spelare med mer istid och andra med bänken (kan bli trångt där).

Hoppas ni vänder det för har hellre en rivalitet med modo än jahajaja med djurgården eller vilka som nu går upp. Väl mött.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Starostenko:

Är väl bara för att visa att spelet inte är helt under isen.

Dock var förstaperioden igår riktigt usel och det var nästan jobbig att se hur spelarna saknar självförtroende.

Hade vi mött ett toppplag så hade nog matchen varit över efter 1a.

Men vi äter oss in och ser faktiskt bättre ut än motståndarna efter 1-2 och 2-2, Brynäs skapar i stort sett ingenting efter vår reducering.

Men sen från ingenstans gör vi ett misstag (3 spelare går bort sig bakom mål) och matchen är förlorad.

Tyvärr riktigt bottenlagsbeteende.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Tjäna 200-300k/mån, få boende, bil, mat och samtidigt ha frivilliga träningar? Snacka om bortskämda/bekväma lirare.

Södergran har gjort fler poäng än vad Aagaard, Olofsson, Jasek, Rundblad och True gjort tillsammans. Hoppas de skäms, för nu får de fasen börja leverera.
Kommentera