1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499769 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750600

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Rödluvan: Ska man sätta in en extra isträning för att blidka supportrarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
KB: folk är såklart frustrerade och så fort det händer någonting, någon säger något (se karlin och olofssons intervjuer igår kväll och hur de tolkades på olika sätt), vad det än kan vara, så väljer man den negativa tolkningen av det. det är på ett sätt väldigt förståeligt. men det betyder inte att det är sant :)

i det här fallet tror jag att många, inte alla, har hakat upp sig på ordet frivillig. det är fullt normalt, särskilt vid tätt matchande, att spelare som spelar mycket kör i gymmet och spelare som spelar lite känner på isen istället. avgörs ofta i samråd med medicinska teamet. liksom ingen idé att ha en stenhård isträning om fem spelare har skadekänning, nån dras med en förkylning och så vidare... nu när jag skriver detta kan jag tänka mig hur det hade låtit om modo haft isträning men ett gäng spelare inte gav 100 av olika anledningar. slappa träningar, obrydda spelare..

men det är klart som attan det sticker i ögat när det kallas för en frivillig träning, som att man kan sitta och lattja i soffan med chips istället. är lite fundersam på vem som först yttrade att det var "frivillig" träning?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
KB: Nej, men man kan ju låta dem som är vara med fullt lag så man dels bygger kemi och kan jobba på de saker som behöver jobbas på mer frekvent.
Kommentera