1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499769 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750622

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Trilske: mycket fokus på jasek och true och jag köper det, jag tycker att modo behöver få in en back till om de ska värvas. fem osäkra kort (näsen av andra anledningar än övriga fyra) plus winberg som är 50/50 om han är svag eller har dragits ner av bernie och rundblad. skulle behöva en pålitlig back till. behöver inte vara någon stjärna, bara någon som är stabilt bra, helst mer defensivt än offensivt.

9 minuter med karlin nedan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
BobbyG: "Det är ingen som är nöjd när man förlorar en massa hockeymatcher, det hade inget annat lag heller varit".

"Det kostar ingenting att säga god morgon på morgonen".

"Det finns några spelare som behöver komma över ...liksom... första målet. Så att säga. För det vet man, det har man ju varit med om ...många, många gånger att.. kan man bara peta in en, så... vet man att det är stor chans att det kommer några andra... ganska fort efter det."

Taktiken är klar! Spelarna måste hälsa varandra god morgon, och lösningen för att få målskyttarna att göra mål är att de börjar göra mål.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
BobbyG: Såg matchen live och tyckte Winberg såg stark ut i närkampsspelet och i dueller. Lite problem i positionsspelet men laget sitter ju tyvärr inte ihop. I ett mer synkat lag blir han en stor tillgång.

Tycker också kan kunde se vissa spännande saker hos True. Han saknar uppenbarligen en del egenskaper, men det finns någonting där också. Borde kunna vara en okej tredjecenter. Dessvärre tog han väldigt många felbeslut mer pucken, kanske på grund av dåligt självförtroende, om jag ska spekulera.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
BobbyG: Karlin har hela tabellen i huvudet :O

Imponerande, vilket geni! Sparka Hinken först, han är inte lika smart.
Kommentera