1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499747 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750735

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Gavelo: Smått tragikomiskt hur många som lever i förnekelse på det här forumet. Jag vågar lova att om det hade varit Challe, Montén eller Stråhle som stått i båset, hade samtliga skrikit efter deras avgång.

Givetvis kommer inte denna kris vända för att spelarna får jobba med handlingsplanen istället för att träna, för att de skriver i något policydokument att alla ska säga "god morgon" till varandra eller för att Jesper lyckas göra ett mål.

Om mot förmodan någon av de svenska spelarna uppskattar detta initiativ, är jag helt övertygad om att detta måste vara helt surrealistiskt för Jasek och transatlanterna som är vana med en tydligare hierarki.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Fast till skillnad från Stråhle, Montén och Challe så har Karlin en historia där alla lag han varit tränare för presterat över förväntan.
Han har stått för en trygghet i föreningen som vi inte haft på väldigt länge. Att slänga honom under bussen direkt det går emot är, ja lite osmakligt kan jag tycka.

Överlag en jävla konstig diskussion på forumet nu. Alla är missnöjda med hur MoDo presterar och tycker att något nog måste göras.
Men för vissa räcker inte det utan helst ska hela ledningen kölhalas sen kanske dom är nöjd?
Det är som att man minsann måste vara den som är bäst på att gnälla för annars räknas det lite? "Ni kan inte också vara kritisk, då är vi ännu mer kritisk"
Det är som en kukmätartävling där den med minst vinner...
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Din poäng är alltså att det hade låtit annorlunda här inne om vi hade haft en inkompetent/osympatisk tränare i båset? Okej, ja…
Kommentera