1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499769 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750840

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
KRB: Karlin sammanfattade i senaste intervjun att laget orkar hålla fokus under en kort stund (minuter, en period) för att sedan falla tillbaka till det naiva spelet igen. Det är inget bra tecken att spelarna inte verkar kunna applicera tränarens vilja. Det för mig tillbaka till kaptenssituationen, om vi haft en kapten som spelar mycket och är högt i rang så tar han tag i saken. Nu kanske inte övriga laget accepterar Rundblad heller
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Vikingmodo : Det låter ju alltid så där:

"Mjaaaa... Vi pratade om det senast igår. Kommer ut bra första fem. Sedan tar vi en olycklig utvisning som de såklart gör mål på. Efter det tappar vi det helt och gör inte de saker vi pratat om. Är både tvåa och trea på pucken. Andra perioden är helt under isen. Tycker ändå vi höjer oss i tredje och börjar åka skriskor igen, men vi får inte glömma att det står en bra målvakt på andra sidan också."

Jag säger inte att alla huvudtränare ska stå och gorma vid time-outer, men när Karlin säger att ledarna måste bidra med energi, samtidigt som samtliga ser ut att vara redo för förtidspension, så är oron befogad. Ser ut att vara begravningsstämning i båset redan vid nedsläpp.
Kommentera