1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499812 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750891

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Röda Tallen: Det är precis det som är meningen, dessa 3 har spelat ihop tidigare och varit extremt framgångsrik, denna kedjan - Sam , + Josh växeldrog hela modo tsm med 3:e kedjan där Sam återfanns hela förra säsongen och öste in poäng så nu när man letar i formationerna så kan man alltid gå tillbaka och börja om med det man vet fungerar.
Dessa 3 allsvenska spelare stor för 92p förra säsongen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Gavelo: Har de någonsin spelat ihop? Om de har gjort det var det knappast speciellt framgångsrikt, för jag kan inte minnas det.

Woods och Big Sam bildade en toppkedja med Modigs. Efter att Modigs försvann tappade de allt. Man försökte med Jelisejevs, MacMaster; Umegård, ja, allt möjligt utom Aagaard.

Säsongen efter kom ersatte Dickinson Big Sam, men även då inledde man med att köra Marenis som tredjelänk. Det var först när man insåg att detta inte fungerade som Aagaard fick flytta upp.

Ska vi matcha Woods med Big Sam så behöver de en tredjelänk som kan spela pucken i fart. Jasek som ytter hade kanske fungerat, men då tappar vi en center.

Aagaard bör spela med spelare som tar mycket avslut, som exempelvis Olofsson eller Ranta.

Woods - Vigneault - Jasek
Aagaard - Carlsson - Olofsson
Södergran - True - Ranta

Något i den stilen hade nog fungerat rent balansmässigt, men som sagt, centersidan blir väldigt klen med Jasek på kanten.
Kommentera