1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499812 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2750900

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
KB: Verkligheten är att vi har blivit nollade i 4 (eller egentligen 5) av 9 matcher, gjort 4 mål de senaste 6 matcherna, har sämst skottprocent, sämst målvaktsspel och sämst powerplay. Och ändå lyfts Lassi fram som den enda som inte har varit en besvikelse. Det säger en del.

Återigen är folk på det här forumet extremt enögda. När det läckte ut att Karlkvist skulle spela i Örebro, var konsensus här på forumet att han "var slut". Man pekade på att han hade sämst +/- i ligan etc. Då var det inget snack om "Han har varit så bra tidigare, så han kommer rycka upp sig!".

Helt sjukt om ett företag skulle resonera likandat. "Vår VD gjorde bra resultat för två år sedan, så därför ignorerar vi att företaget håller på att gå omkull". Helt makalöst.

Vi är för dåliga på att kicka ut folk som underpresterar i Sverige. Skulle helst se att alla kollektivavtal rivs och att arbetsgivaren har rätt att göra som de vill med sina anställda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: Återigen kommer du med ett exempel som inte speglar nuvarande situation eller verkligheten på något sätt. Nu är jag snäll och hjälper dig med ett bättre exempel, "Vår VD har konsekvent styrt företaget åt rätt håll över tre års tid och navigerat oss genom flertalet situationer med ett i slutändan positivt resultat och utfall. Nu har dock inte resultatet motsvarat förväntningarna de senaste tre veckorna, så därför ska alla avgå!"
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Bad_Brett: nu är du ute på väldigt väldigt djupt vatten. Har en kollega på ett systerföretag i USA jobbat där i 32 år. Ny chef omorganisation, fick 1 timme på sig att tömma sitt skrivbord och lämna byggnaden. Du som jag vet att vilket företag i Sverige som vill göra sig av med folk gör det på ett eller annat sätt. Ska vi även kicka ut folk som är handikappad, gamla eller sjuka ur företaget Sverige? De är ju bara en kostnad och levererar inget till ?företaget Sverige ?
Kommentera