1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499880 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2751030

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Rht: BB dömde även ut oss fullständigt inför slutspelet 22/23 efter en förluststreak några omgångar innan slutspelet.
Då hette det att säsongen redan var körd och att vi i framtiden istället skulle efterlikna och inspireras av Löven och DIF's organisationer med sin enorma vinnarmentalitet..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs IF 24-10-14 Borta
Nucky: Ett diskussionsforum blir ju rätt tråkigt om ingen vågar sticka ut hakan av rädsla att ha fel. Personligen hoppas jag såklart att jag har fel. Vi höll på att klanta till det flera gånger säsongen nu nämner, men det fanns en jäkla lagmoral då som gjorde att vi lyckades reda ut på något jäkla vänster. Lite som slutspelet 2007.

Jag vill bara påpeka att jag sticker ut hakan även åt andra hållet. Jag skrev vid något tillfälle att Näsén och Bernhardt kan göra 40 poäng i SHL. Jag gissade att Enström skulle göra 40 poäng sin debutsäsong i NHL - och blev totalt utskrattad. Det blev inte 40, men väl 38, vilket ändå får ses som klart godkänt. Inför förra säsongen tippade jag att MoDo skulle gå till play-in, när alla tippade dem i botten.

Om ni vill se mig som den ständige domedagsprofeten så är det upp till er, men det fanns såklart en förklaring till varför jag tippade MoDo 10:a förra säsongen och 12:a den här säsongen, trots att de flesta var överens om att årets lag såg bättre ut på pappret.
Kommentera